Hoppa till innehållet

Aktuellt

Viktig enkät om kompetensutveckling!

Publicerad 2018-01-16
Idag köper vi i Dalsland utbildningar för oss och våra anställda helt ovetande om att det finns fler arbetsgivare som genomför eller har behov av samma utbildningsinsatser. Det gäller utbildningar på alla nivåer och inom olika funktioner och kan innefatta allt från utbildningar i ställningsbyggnad, BAM-Bättre arbetsmiljö till Ledarskap och Miljö. Dessa utbildningar förläggs ofta på annan ort med kostnader för både traktamenten, resor och boende som följd. För att kunna samordna utbildningsbehoven hos arbetsgivarna i Dalsland och förlägga dem lokalt så har den ideella föreningen eDIT, ett Dalsland I Tillväxt, bildats. eDIT är en plattform för kompetensutveckling.

Inbjudan frukostmöte hantverkstjänster 19 januari 2018

Publicerad 2018-01-02
Nu är det snart dags för nytt ramavtal för hantverkstjänster i Dals-Eds kommun.
Med anledning av detta vill vi bjuda in till samtal kring upphandlingen, där det finns möjlighet att ställa frågor, framföra åsikter och få inblick i hur upphandlingsförfarandet går till.

Inbjudan till inspirationsträff 19 januari

Publicerad 2017-12-20
Vill du veta mer om hur Klimatklivet kan stötta industrin?
Den 19 januari bjuder vi in till en inspirationsträff där vi fokuserar på lösningar för omställningen till ett fossiloberoende Västra Götaland.

Växa-stöd - sänkt arbetsgivaravgift för den först anställda!

Publicerad 2017-12-08
Nu kan du som företagare ansöka om sänkt arbetsgivaravgift för den första anställda i ditt företag. Detta är en tillfällig sänkning, som efter att bara ha gällt enskilda näringsidkare nu kommer att gälla även aktiebolag utan anställda och handelsbolag med högst två 2 ägare och aktiebolag utan anställda, alternativt med en anställd som även är delägare eller närstående till delägare. Utvidgningen av växa-stödet för aktiebolag och handelsbolag gäller bara för ersättning som har betalats ut under perioden 1 januari 2018 – 31 december 2021.Sidan uppdaterades 2017-10-23
Glöm inte att kryssa i rutan ovan innan du klickar på "Skicka" (skydd mot spamrobotar)