Hoppa till innehållet

Inbjudan till inspirationsträff 19 januari

Vill du veta mer om hur Klimatklivet kan stötta industrin?
– Kom till oss den 19 januari!

Den 19 januari bjuder vi in till en inspirationsträff där vi fokuserar på lösningar för omställningen till ett fossiloberoende Västra Götaland. Träffen riktar sig till stora som små företag inom industrin, verksamheter som är med i EU ETS, och andra aktörer som vill minska sin klimatpåverkan. Förutom Klimatklivet berättar vi även om en rad andra stöd, exempelvis det planerade Industriklivet. Under dagen kommer vi ha representanter från bland annat Länsstyrelsen, Naturvårdsverket, Västra Götalandsregionen, Hållbar Utveckling Väst, och olika företag på plats.

Preliminärt program:

9.00 – 9.30
Frukost och registrering
9.30 – 12.00
Fokus på kraftsamlingen Klimat 2030: hur kan aktörer inom industrin delta i omställningen till ett fossiloberoende Västra Götaland?

Inspiration från företag som deltar i omställningen

Naturvårdsverket informerar om det senaste från Klimatklivet

Information om andra stöd: stödmöjligheter från Västra Götalandsregionen, stöd till energikartläggning och senaste nytt om det kommande stödet Industriklivet.
12.00 – 13.00
Vegetarisk lunch och mingel

Anmälan hittar du här. Träffen kommer vara hos Länsstyrelsen på Stora Badhusgatan 2 i Göteborg, och anordnas i samarbete mellan Länsstyrelsen i Västra Götaland, Västra Götalandsregionen och Hållbar Utveckling Väst.

Mer information om programmet kommer längre fram!

Har du frågor om träffen? Kontakta oss på Länsstyrelsen:Sidan uppdaterades 2018-01-16