Hoppa till innehållet

Evenemang

RSS
Evenemangsanmälan

Evenemang i Dals-Ed

onsdag 21 februari 11:00

Sportlovskul

Hoppborgar i alla former, ansiktsmålning, maskotar, figurballonger, kiosk

söndag 25 februari 16:30

Pelle Kanin

Längd: ?
Genre: Animerat, Komedi, Familj
Ålder: Barntillåten?
Pris: 60 kronor (sportlovspris)
Peters fejd med Mr McGregor eskalerar till oanade höjder, medan de kämpar både om bondgårdens trädgård och om sin godhjärtade, djurälskande grannes tillgivenhet. Den busiga och äventyrliga Pelle Kanin, som har trollbundit generationer av läsare, får nu huvudrollen i sin alldeles egna långfilm - en modern komedi med attityd.

söndag 25 februari 19:00

Every Day

Längd: ?
Genre:  Drama, Romantik, Fantasy
Ålder: Ännu ej granskad
Pris: 70 kronor (sportlovspris)
Rhiannon är en 16 årig tjej som blir förälskad i en udda och spännande figur som kallar sig "A". För A är livet minst sagt annorlunda. Hen vaknar varje morgon upp i en ny kropp, i ett nytt liv. Hen vet inte varför, bara att det är så. Och A anpassar sig ända tills hen möter Rhannon och blir förälskad.

lördag 4 augusti 17:00

Eds Countryfest

Lördagen den 4 augusti äger Eds Countryfest rum för fjärde året i följd.
ECF är en liten, gemytlig festival med countrymusik från både svenska och internationella artister. ECF anordnas i Dals-Ed som ligger vackert beläget mellan sjöarna Lilla och Stora Le.

lördag 27 oktober

Nordic Guitar Con

Lördagen den 27 oktober kommer Nordic Guitar Con genomföras för första gången. Dals-Ed blir värd för ett arrangemang som innehåller utställningar, försäljning, clinics och liveframträdanden av den svenska eliten inom gitarr och bas.Sidan uppdaterades 2018-02-12
Glöm inte att kryssa i rutan ovan innan du klickar på "Skicka" (skydd mot spamrobotar)