Hoppa till innehållet

Aktuellt

Inbjudan till Kickstart Digitalisering Värmland Dalsland

Publicerad 2018-04-03
Kickstart är ett digitaliseringsinitiativ med syfte att ge insikt och inspiration för att ta vara på de möjligheter som digitaliseringen innebär. Små och medelstora industriföretag får möjligheten att samverka och få stöd med att påbörja eller fortsätta sin digitalisering - oavsett var på resan man befinner sig.

FoU-kortet – ett erbjudande till små och medelstora företag i Västra Götaland

Publicerad 2018-01-23
Har du en innovation som kan utveckla och stärka ditt företag, men saknar finansiering?
Då kan du söka FoU-kortet, ett smidigt och snabbt sätt för små och medelstora företag att finansiera utvecklingsprojekt. Kortet ger stöd till att utveckla verksamheten med hjälp av forskning och utveckling (FoU).

Viktig enkät om kompetensutveckling!

Publicerad 2018-01-16
Idag köper vi i Dalsland utbildningar för oss och våra anställda helt ovetande om att det finns fler arbetsgivare som genomför eller har behov av samma utbildningsinsatser. Det gäller utbildningar på alla nivåer och inom olika funktioner och kan innefatta allt från utbildningar i ställningsbyggnad, BAM-Bättre arbetsmiljö till Ledarskap och Miljö. Dessa utbildningar förläggs ofta på annan ort med kostnader för både traktamenten, resor och boende som följd. För att kunna samordna utbildningsbehoven hos arbetsgivarna i Dalsland och förlägga dem lokalt så har den ideella föreningen eDIT, ett Dalsland I Tillväxt, bildats. eDIT är en plattform för kompetensutveckling.

Växa-stöd - sänkt arbetsgivaravgift för den först anställda!

Publicerad 2017-12-08
Nu kan du som företagare ansöka om sänkt arbetsgivaravgift för den första anställda i ditt företag. Detta är en tillfällig sänkning, som efter att bara ha gällt enskilda näringsidkare nu kommer att gälla även aktiebolag utan anställda och handelsbolag med högst två 2 ägare och aktiebolag utan anställda, alternativt med en anställd som även är delägare eller närstående till delägare. Utvidgningen av växa-stödet för aktiebolag och handelsbolag gäller bara för ersättning som har betalats ut under perioden 1 januari 2018 – 31 december 2021.Sidan uppdaterades 2017-10-23
Glöm inte att kryssa i rutan ovan innan du klickar på "Skicka" (skydd mot spamrobotar)