Hoppa till innehållet

Aktuellt

Arbetsgivarträff med AF 4 juni 2019

Publicerad 2019-05-16
Den 4 juni blir Dalsland den enda plats i Sverige som får besök av Arbetsförmedlingens ledning i Stockholm! Du som är arbetsgivare, missa inte chansen att bli bland de första i Sverige som får information om nya arbetssätt och möjlighet att testa nya digitala verktyg.

Dals-Ed på plats 22 bland Sveriges kommuner!

Publicerad 2019-04-10
Företag i Dals-Ed är nöjda med kommunens service. Det visar den undersökning som sker löpande under året hos de lokala företag som har kontakt med kommunen i olika myndighetsärenden, t ex bygglov, brandskydd och serveringstillstånd.

Dalsland bjuder på frukost i Dalsland

Publicerad 2019-03-26
I januari besökte vi Stockholm med en stor delegation från dalsländska kommuner, företag och organisationer. Vårt samlade engagemang under dagarna i huvudstaden och eventen "Dalsland kommer på besök" och "Dalsland bjuder på frukost" ligger nu till grund för vårt fortsatta arbete med att stärka varumärket Dalsland både externt och internt.
Anmäl dig här!

Effektivisera ditt företag med verkningsfull omvärldsbevakning!

Publicerad 2019-03-22
Den här heldagsutbildningen ger dig metoder och verktyg för att se ditt företag i en nutid, men också i en framtid. Den kommer att hjälpa dig att se ditt företags utvecklingspotential.
Heldagsutbildning i omvärldsbevakning och analys: 
Carina Ridenius - PIK
Pris: 995 kr per deltagare exkl. moms

Aktuella utbildningar och nätverkande

Publicerad 2019-02-18
'Excel för självlärda' och Ledarutbildning i eDIT:s regi, 'Utveckla ditt landsbygdsföretag' - Länsstyrelsen Västra Götaland, Lunch med Fyrbodals kvinnliga industrinätverk

Nyhetsbrev november 2018

Publicerad 2018-12-03

Läs här om
Information från kommunen
  Översiktsplan och näringslivskväll
  Skola/näringsliv
Information från eDIT
  Utbildningar
  Dalsland kommer på besök
  Dalslandpodden
Information från företagarna
  Arbete kring upphandling i Dals-Eds kommun
  Draknäste 2018
Kraftsamling Dals-Ed
Cultural planning metoden


Högskolan Väst erbjuder kurser för industriföretag!

Publicerad 2018-09-13
Högskolan Väst erbjuder korta kostnadsfria kurser utvecklade tillsammans med industrin inom produktionsteknik och produktutveckling. Skärande bearbetning, robotteknik, additiv tillverkning, CAD/friformsmodellering och simuleringsverktyg är några exempel.

Första nyhetsbrevet "Näringslivsnyheter Dals-Ed"

Publicerad 2018-06-28
LÄS HÄR OM Företagsklimatet - Enkät om Kompetensbehov  - Ägarskifte & Generationsväxling - Kurser under regi av eDIT - Hemvändardag på Junibacken - Dalslands Podcast - Årets Företagare - Företagarnas agenda - ValBar + AfterWork - Kraftsamling Dals-Ed - LEA-Ananlys - Sätt Dalsland på SpåretSidan uppdaterades 2019-02-18
Glöm inte att kryssa i rutan ovan innan du klickar på "Skicka" (skydd mot spamrobotar)