Hoppa till innehållet

Starta Eget utbildning i två delar - 10 och 24 september

Starta eget utbildning

Dalslands kommuner och Almi Väst bjuder in till två Startseminarier i Bengtsfors den 10 och 24 september. Startseminarierna "Att växa från start" samt "Att sälja med framgång" vänder sig till dig i Dalsland som är på väg att starta, nyligen har startat företag eller fortfarande känner dig som nybliven företagare.

Seminarierna Att växa från start samt Att sälja med framgång ger dig kunskap och verktyg för att skapa ett framgångsrikt och lönsamt företag. Du kan välja att gå båda tillfällena eller ett av dem.

Att växa från start – om att gå från idé till affärsmodell

Att växa från start ger dig kunskap och inspiration att utveckla din företagsidé och ditt erbjudande. Bland annat genom att ta lärdom av andra framgångsrika företagare. Ett hållbarhetsperspektiv är en förutsättning för att bli framgångsrik och detta är ett genomgående tema i seminariet. Du får också ta del av modeller och verktyg som hjälpa dig att ta företaget till nästa nivå. Efter seminariet har du kunskap och verktyg för att arbeta fram och fastställa ditt företags affärsmodell.

Att sälja med framgång – om att förstå dina kunder och sälja mer

Att sälja med framgång ger dig kunskap och inspiration om hur du kan arbeta effektivt med din marknadsföring och försäljning. När du kan få kunden att förstå sitt behov och du vet hur mycket tid och resurser måste du lägga ned per vunnen order, då har du bättre förutsättningar att lyckas med ditt företagande. Kort sagt handlar det om hur du kan göra det enkelt för kunden att köpa av dig. Efter seminariet har du kunskap och verktyg för att dina kunder ska förstå hur dina tjänster/produkter kan göra skillnad för kunden.

Var?

Båda seminarierna är på Utvecklingscentrum+, Brogatan i Bengtsfors

När?

Att växa från start – 10 september, klockan 16:00-19:00
Att sälja med framgång – 24 september, klockan 16:00-19:00

Anmäl dig via dessa länkar, här hittar du också mer information om seminarierna:

Att växa från start

Att sälja med framgång

OBS! Om du vill gå på båda seminarierna måste du anmäla dig till båda tillfällena!

Seminarierna är helt kostnadsfria, men Almi debiterar 250 kr om du efter anmälan uteblir utan att ha lämnat återbud.

Varmt välkomna!Sidan uppdaterades 2020-02-06