Hoppa till innehållet

Lediga jobb i Dals-Eds kommun

RSS
 

På den här sidan visas lediga tjänster i Dals-Eds kommuns verksamheter

För andra lediga jobb i Dals-Eds område, kan du söka i Platsbanken, Arbetsförmedlingen, eller via någon av jobbsökslänkarna på den här sidan.

Projektledare
Dals-Eds, Färgelanda, Melleruds och Åmåls kommuner har sedan 2010 ett gemensamt löne- och HRsystem med gemensam drift och systemförvaltning. Varje månad betalar vi ut lön till ca 8000 anställda och förtroendevalda. Inom ramen för vår samverkan pågår just nu en spännande resa med införande av vårt nya Löne- och personalsystem; e-Companion. Vår nuvarande resurs kommer att gå på föräldraledighet och vi söker därför en projektledare för uppdraget att leda oss genom projektet där driftsättningen är planerat till hösten 2021. Placeringsort kan diskuteras liksom var arbetet förläggs. Distansarbete är möjligt.
Öppna sida Projektledare
Vill du jobba inom kök eller städ?
Ibland behöver vi på kost- och lokalvårdsenheten timvikarier. Här har du möjlighet att göra en intresseanmälan.
Öppna sida Vill du jobba inom kök eller städ?
Kontaktperson Hemtjänst
Hemtjänsten söker kontaktpersoner. Som kontaktperson fungerar man som en medmänniska. Äldre personer kan ha svårare än andra människor när det gäller socialt kontaktnät och att komma ut på olika aktiviteter. För att bli kontaktperson krävs ingen speciell utbildning, men ett intresse för äldre människor och att man är trygg i sig själv.
Öppna sida Kontaktperson Hemtjänst
Kontaktperson IFO
Vi på Individ- och Familjeomsorgen (IFO) söker kontaktpersoner och kontaktfamiljer. Som kontaktperson eller kontaktfamilj hjälper och stödjer du människor i livets olika skeenden och situationer.
Öppna sida Kontaktperson IFO
Kontaktperson LSS
Vi på LSS-enheten söker kontaktpersoner. Som kontaktperson fungerar man som en medmänniska.
Öppna sida Kontaktperson LSS


För information om andra lediga tjänster inom kommunen, besök  Arbetsförmedlingens hemsidaSidan uppdaterades 2021-03-15
Glöm inte att kryssa i rutan ovan innan du klickar på "Skicka" (skydd mot spamrobotar)