Hoppa till innehållet

Om Dals-Eds näringsliv

I Dals-Ed finns ca 730 företag, varav drygt 200 är AB (maj 2018). Det är drivkraften från hundratals entreprenörer och småföretag som skapar vårt goda företagsklimat.  Här kan man leva och verka genom att skapa och utveckla sin egen arbetsplats med hjälp av sin egen kreativitet och alla de företagsstödjande resurser som finns i regionen.

Varje år startar ca 40 nya företag, mestadels inom skogsnäring. Traditionellt har tillverkande industri varit stor, men under senare tid har även nya branscher tillkommit tack vare dagens teknikmöjligheter och därmed geografisk obundenhet. En bransch som ökar kraftigt är bolag inom företagsservice. Och att driva företag i denna härliga miljö gör det ännu bättre! 

Hör gärna av dig. Vi lotsar dig fram antingen du vill starta nytt företag, utveckla ett befintligt eller flytta ditt företag hit till kommunen.

För mer information, kontakta näringslivsstrateg
Annette Palmqvist, tfn: 0534-190 45
E-post: annette.palmqvist@dalsed.se

Sidor under Arbete & Näringsliv:

Enheten Arbetsmarknad och Integration (AMI)
Kommunens enhet för arbetsmarknad och integration samarbetar med det lokala näringslivet och Arbetsförmedlingen för att underlätta för arbetssökande att hitta vägar till arbetsmarknaden.
Lediga jobb, Dals-Eds kommun
Lediga platser i Dals-Eds kommuns organisation
Söker du personal?
I samarbete med Arbetsförmedlingen erbjuder vi dig som företagare en digital tjänst som hjälper dig att hitta det lämpligaste sättet att rekrytera och i slutändan - rätt kompetens till din verksamhet.


Sidan uppdaterades 2018-04-30
Glöm inte att kryssa i rutan ovan innan du klickar på "Skicka" (skydd mot spamrobotar)