Hoppa till innehållet

Evenemang

RSS
Evenemangsanmälan

Evenemang i Dals-Ed

söndag 20 januari 15:00

Testa teater och revy!

Nu startar en studiecirkel för dig som är intresserad av teater. Vem vet, kanske mynnar det ut i en revy på Stallbacken nästa år… och då kanske du är med? Antingen på scenen, eller bakom den!

söndag 20 januari 19:00

Vox Lux

Längd: 1 tim 50 min
Genre: Drama, Musik
Ålder: Från 15 år
Pris: 90 kronor
Celestes resa har gått från att ha överlevt en tragedi till att bli en världskänd popstjärna. Efter ett framträdande på en minnesceremoni kastas hon in i kändisskapets virvelvind.

måndag 28 januari 19:00

Britt-Marie var här - 28/1

Längd: ? tim ? min
Genre: Drama
Ålder: Ej granskad
Pris: 90 kronor
Britt-Marie är inte alls någon ordningsfascist. Det är bara det att smuts och oorganiserade besticklådor får henne att skrika på insidan. När hon lämnar sin man efter 40 års äktenskap och ett liv som hemmafru, tvingas hon göra upp med sig själv och möta omvärlden.

söndag 3 februari 16:30

Röjar-Ralf kraschar internet

Längd: ? tim ? min
Genre: Animerat, Äventyr, Komedi
Ålder: Från 7 år
Pris: 70 kronor
I detta nya äventyr lämnar Ralph och Vanilja sin spelhall och beger sig in i den outforskade, vidsträckta och spännande internetvärlden, som kanske eller kanske inte kommer överleva Ralfs röjande.

söndag 3 februari 19:00

Britt-Marie var här - 3/2

Längd: ? tim ? min
Genre: Drama
Ålder: Ej granskad
Pris: 90 kronor
Britt-Marie är inte alls någon ordningsfascist. Det är bara det att smuts och oorganiserade besticklådor får henne att skrika på insidan. När hon lämnar sin man efter 40 års äktenskap och ett liv som hemmafru, tvingas hon göra upp med sig själv och möta omvärlden.Sidan uppdaterades 2019-01-09
Glöm inte att kryssa i rutan ovan innan du klickar på "Skicka" (skydd mot spamrobotar)