Hoppa till innehållet

Evenemang

RSS
Evenemangsanmälan

Evenemang i Dals-Ed

söndag 23 september 18:00

Sture Lindmarks film om Karl XII-spelen - 23/9

Pris: 40 kronor
Sture Lindmark är en flitig filmare, och kommer här under två kvällar visa en film från Karl XII-spelen anno 1991.
Norra Dals Kulturförening inleder med en utställning i foajén redan kl. 18.00, med rekvisita, tidningsurklipp och foton.

söndag 23 september 18:00

Sture Lindmarks film om Karl XII-spelen - 24/9

Pris: 40 kronor
Sture Lindmark är en flitig filmare, och kommer här under två kvällar visa en film från Karl XII-spelen anno 1991.
Norra Dals Kulturförening inleder med en utställning i foajén redan kl. 18.00, med rekvisita, tidningsurklipp och foton.

söndag 30 september 16:30

Smallfoot

Längd: 1 tim 36 min
Genre: Animerat, Äventyr, Komedi
Ålder: Barntillåten
Pris: 70 kronor
I år klampar den animerade komedin Smallfoot in på biograferna! Nu vänds den legendariska myten om Bigfoot upp-och-ner när den unga och energiska Yetin plötsligt hittar något som han inte trodde existerade, en människa!

söndag 30 september 19:00

Mannen som lekte med elden

Längd: 1 tim 40 min
Genre: Dokumentär
Ålder: Från 11 år
Pris: 90 kronor
Mannen som lekte med elden handlar om journalisten och författaren Stieg Larsson och hans arbete med att kartlägga den moderna högerextremismen i Sverige under 80- och 90-talet. När Stieg Larssons okända arkiv upptäcks får vi tillgång till stora delar av ett livsverk. Här finns berättelsen om en människa som vigt sitt liv åt att kartlägga de onda krafterna i samhället -högerextremismen.

måndag 1 oktober 19:00

Peppermint

Längd: 1 tim 42 min
Genre: Action, Thriller
Ålder: Från 15 år
Pris: 90 kronor
Riely North vaknar upp efter en tid i koma efter det att hon själv och hennes man och barn blivit beskjutna utanför ett nöjesfält. Hennes man och dotter mördades brutalt i attacken. När rättssystemet misslyckats med att sätta dit de som dödade Rileys familj bestämmer hon sig för att ta saken i egna händer.

söndag 7 oktober 16:30

Pettsson och Findus – Findus flyttar hemifrån

Längd: 1 timme 15 minuter
Genre: Barn, Familj
Ålder: Ej granskad
Pris: 70 kronor
Findus hoppar runt i sin nya säng varje natt så att stackars Pettson inte kan sova. För att få lite ro bygger Pettson ett hopp-och-lekrum till Findus ute i uthuset bredvid. Det visar sig att Findus älskar sitt nya rum och firheten det ger så mycket att han bestämmer sig för att flytta dit permanent

söndag 7 oktober 19:00

A Star Is Born

Längd: 2 tim 10 min
Genre: Drama, Musik
Ålder: Från 7 år
Pris: 90 kronor
Ally har precis gett upp drömmen om att slå igenom som sångerska, när hon en dag upptäcks av musikern Jack som hjälper henne in i rampljuset. Men när Allys karriär äntligen börjar ta fart så håller deras relation på att rasera – samtidigt som Jack kämpar mot sina inre demoner…

måndag 8 oktober 19:00

Mission Impossible – Fallout

Längd: 2 tim 27 min
Genre: Action, Äventyr, Thriller
Ålder: Från 15 år
Pris: 90 kronor
Även de bästa avsikter kan komma att jaga dig. Ethan Hunt och hans team kämpar mot klockan tillsammans med några allierade efter ett misslyckat uppdrag.

lördag 27 oktober

Nordic Guitar Con

Lördagen den 27 oktober kommer Nordic Guitar Con genomföras för första gången. Dals-Ed blir värd för ett arrangemang som innehåller utställningar, försäljning, clinics och liveframträdanden av den svenska eliten inom gitarr och bas.Sidan uppdaterades 2018-08-23
Glöm inte att kryssa i rutan ovan innan du klickar på "Skicka" (skydd mot spamrobotar)