Hoppa till innehållet

Testa teater och revy!

söndag 20 januari 15:00


David Oest och Lena B NilssonFoto: Mats Bäcker

Sugen på att testa teater och revy?

Nu startar en studiecirkel för dig som är intresserad av teater. Vem vet, kanske mynnar det ut i en revy på Stallbacken nästa år… och då kanske du är med? Antingen på scenen, eller bakom den!

Söndag 20 januari Startar vi med ”KickOff”Stallbacken i Ed. Då får vi besök av två duktiga skådespelare.

Lena B Nilsson är född och uppvuxen i Ed. Hon har länge tillhört den fasta ensemblen på Folkteatern i Göteborg och har också setts på TV i bland annat Vita lögner, Svenska Hjärtan och Andra Avenyn.

David Oest arbetar som verksamhetsutvecklare på SENSUS studieförbund. David är utbildad på Teater- och Operahögskolan i Göteborg och har jobbat som dramaledare i många år.

Vi ses klockan 15.00 den 20 januari då vi presenterar oss och fikar lite. Sedan gör vi flera övningar tillsammans som Lena och David håller i, de kommer även att dela med sig av sina erfarenheter och dråpliga historier från teaterns värld. Medlemmar från Edsrevyn kommer också finnas på plats för att berätta om sin verksamhet och svara på frågor. Vi slutar senast 18.00. Man behöver inte ha några förkunskaper för att vara med på denna kickoff eller i en studiecirkel. Inte heller behöver man ha några speciella kläder. Det är bara att komma!

Varmt välkommen!
Frågor? Kontakta:
Annika Henke 070-568 42 67 eller
Ingvar Johannesson 070-574 28 52


Arr: Norra Dals Kulturförening & SENSUS

Ladda ner inbjudan som pdf här

Plats: Stallbacken
Tid: söndag 20 januari 2019Sidan uppdaterades 2019-01-09