Hoppa till innehållet
2010-04-20

Enkätundersökning - Din vistelse i naturen

I dagarna kommer 500 personer som är skrivna i Dals-Eds kommun att få en postenkät där de kommer få besvara frågor om deras vistelse i kommunens natur.

Att vistas ute i naturen är för många människor viktiga inslag till vardags, under helger och längre ledigheter – för andra har det mindre betydelse. Ibland kan naturen kännas svårtillgänglig av olika anledningar. Syftet med undersökningen är att undersöka vilka platser i kommunens natur som kommunens invånare besöker, hur de upplever tillgängligheten till dessa platser samt undersöka vilka åtgärder som skulle kunna förbättra tillgängligheten.

De som genomför enkätundersökningen är tre geografistudenter vid Göteborgs universitet, som en del i deras examensarbete.

Undersökningen grundar sig i ett projekt de gör i samarbete med Miljökontoret i Dals-Eds kommun, som i sitt naturvårdsprogram arbetar med att presentera besöksvärd natur. Enkätundersökningen kan ge underlag till detta arbete och det är därför viktigt att så många som möjligt svarar.Sidan uppdaterades 2015-03-24
Glöm inte att kryssa i rutan ovan innan du klickar på "Skicka" (skydd mot spamrobotar)