Observera att du befinner dig i nyhetsarkivet, och att denna nyhet kan vara inaktuell!

Norra Dalslands Familjehemsenhet söker kontaktfamilj till 11-årig pojke i Dals-Ed med omnejd

Publicerad 2015-04-02

Norra Dalslands Familjehemsenhet söker nu en kontaktfamilj till en 11-årig pojke i Dals-Ed med omnejd. Uppdraget rör sig om en helg i månaden, fredag eftermiddag till söndag eftermiddag. Vi ser gärna att kontaktfamiljen har barn i ungefär samma ålder samt att ett fotbollsintresse finns då detta är stort hos 11-åringen.

Dock är vi öppna för alla förslag och intresseanmälan tas tacksamt emot via mail eller telefon. Erfarenhet av liknande uppdrag är ett plus, men även familjer utan erfarenhet som är intresserade välkomnas varmt. Notera att intresseanmälan inte på något sätt är bindande. Alla familjer som vi jobbar med får arvode och omkostnadsersättning beroende på uppdragets utformning.

Vi tror inte att den "perfekta" familjen finns. I vårt kontinuerliga sökande efter kontaktfamiljer och familjehem så prioriterar vi att matchningen mellan barn och familj blir så bra som möjligt vilket gör att vi ständigt söker hitta nya former av familjekonstellationer. Vi ser fram emot din intresseanmälan!

Kontakt:
Irene Ottosson, familjehemssekreterare
0532-174 52
irene.ottosson@amal.se