Hoppa till innehållet

Mat & myter med Michael Bäckman

 

Mat & myter – finns barnmat?

Föreläsning av Michael Bäckman
Måndagen den 16 februari 2015 kl. 13:30 – 15:30
Stallbacken, Stubbekasvägen 1

Kostnadsfri! ”Först till kvarn”, 230 platser

Anmälan via e-post till carina.nisen@dalsed.se

Michael BäckmanOm Michael Bäckman:

Michael Bäckmans mål är att höja skolkocksyrkets status och lyfta den offentliga gastronomin. Han besöker med jämna mellanrum kolleger runt om i landet för att dela med sig av sitt kunnande och ge inspiration i konsten att laga godare skolmat.

Till vardags är han kökschef på Annerstaskolan i Flemingsberg, söder om Stockholm. Michaels meritlista är imponerande: Arla Foods Guldko för bästa matglädjeskola 2009. Årets skolkock 2010 vid Stora måltidsdagen. Finalist i Skolmatsgastro 2010.

Nominerad till årets inspiratör vid stora måltidsdagen 2011. Vinnare av utmärkelsen ”Årets hållbara offentliga gastronomi” White Guide Jr 2013. Tvåa i Årets skolkock White Guide Jr 2013. Trea i Årets skolkock White Guide Jr 2014. White Guide Jr stipendiat 2014. (Den första någonsin). Har hedrats med Centerpartiets Guldklöver, för insatser inom offentlig gastronomi. Lagledare i Team Swedish School Restaurants. OS-silver i Matlagnings-OS i Erfurt 2012 och VM-silver i Culinary World Cup i Luxemburg 2014.



Sidan uppdaterades 2015-12-30