Observera att du befinner dig i nyhetsarkivet, och att denna nyhet kan vara inaktuell!

Ny ledning för grundskolan i Dals-Ed

Publicerad 2016-05-12

Grundskolans nya ledning
Från vänster: Ing-Marie Arkteg Siljeblad, Maria Svantesson, Hans Åkerlund

Maria Svantesson arbetar för närvarande som kurator på Hagaskolan men kommer från och med den 1 augusti att vara anställd som rektor på Hagaskolan under 2,5 år.

Under den perioden kommer Hans Åkerlund att arbeta med renoveringsprojekten på skolorna som samordningsansvarig. I den funktionen kommer Åkerlund att representera skolverksamheten i kontakten med personal, elever, tekniska kontoret.

Ing-Marie Arkteg Siljeblad har under våren varit tillförordnad rektor på Snörrumskolan men är från och med 1 augusti tillsvidareanställd som rektor. Även Ing-Marie har tidigare arbetat inom verksamheten som specialpedagog, och är därmed väl förtrogen med grundskolans verksamheter.

Den nya ledningen för grundskolan i Dals-Ed ser fram emot att få börja arbeta i sina nya funktioner och att ombyggnationen av skolorna ska komma igång.

"Renoveringsprojekten för skolorna är mycket efterlängtade och det känns bra att ledningsorganisationen nu är riggad för att byggprojekten ska löpa på så smidigt som möjligt och med så lite påverkan som möjligt för undervisningsverksamheten."

Kommunfullmäktige kommer vid nästa sammanträde den 18 maj, att slutgiltigt behandla finansieringen för ombyggnationen av skolorna.

Vi önskar Maria, Ing-Marie och Hans all lycka i sina viktiga uppdrag att leda våra skolor in i framtiden!