Observera att du befinner dig i nyhetsarkivet, och att denna nyhet kan vara inaktuell!

Arbeta i hemtjänsten

Publicerad 2017-02-02

Dals-Eds kommun söker sommarvikarier hela eller delar av sommaren. Skaffa dig ett roligt sommarjobb och en god erfarenhet genom att arbeta med människor och få deras vardag att fungera.

Andreas Bonskog och Camilla Myrås arbetar i hemtjänsten.
Vad är det bästa med att arbeta i hemtjänsten?
Det är att möta människor på deras villkor i sina hem och att man ofta får vara problemlösare, säger Andreas Bonskog på nattpatrullen. Camilla Myrås, som arbetar både i hemtjänsten och i demensgruppen, beskriver det som fritt, ansvarsfullt, brett och fruktansvärt roligt, vilket hon inte trodde det skulle vara innan hon provade.
Kom och bli vår arbetskamrat på hemtjänsten i sommar!

Vi arbetar i hemmet hos de äldre, som behöver stöd för att kunna bo kvar hemma så länge som möjlig med god livskvalité. Det kan vara allt ifrån hjälp i matsituationer med matleverans och inköp, ta sina mediciner, hygien, städa, till social samvaro och sysselsättning som t.ex. fika tillsammans, promenader och läsa. Det kan också vara att följa med brukaren till tandläkare, läkare eller t.ex. frisör.

Vi söker främst personal med undersköterskeutbildning, men även outbildad personal är välkommen att söka. Du får en bra introduktion för att lära dig arbetet, ett fast schema, arbetskläder och trevliga arbetskamrater! Personalen arbetar alla dagar i veckan, dag- och kvällstid och det finns även en nattpatrull. Du får låna bil under arbetstiden, så körkort är ett krav.

Du behöver vara självständig, ha lätt att samarbeta, engagerad och en hög social förmåga.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Vi rekryterar löpande!

Ansök här

Vill du veta mer, kontakta:

Jeanette Augustin, Enhetschef Hemtjänsten
0534-19285
jeanette.augustin@dalsed.se

Ann-Sofie Erlandsson, Flexteamet
0534-19091

Vi söker även vikarier i fler verksamheter, bland annat inom äldreomsorgen, gruppbostäder för funktionshindrade, boendestöd samt personlig assistans. Då kan du arbeta som stödassistent, boendestödjare eller personlig assistent.