Observera att du befinner dig i nyhetsarkivet, och att denna nyhet kan vara inaktuell!

Välkommen att sommarjobba hos LSS!

Publicerad 2017-02-03

Välkommen till oss inom LSS-enheten i Dals Eds kommun och skaffa dig en bra erfarenhet och en fin upplevelse sommaren 2017.

Vi söker dig som är över 18 år, med eller utan utbildning, där personlig lämplighet är mycket viktigt! Bra är om du har utbildning till undersköterska, stödassistent eller är barnskötare och har du erfarenhet från boende, daglig verksamhet eller personlig assistans inom LSS är det meriterande, men inget krav.

Att arbeta inom LSS innebär att stödja personer med funktionsnedsättning. Det kan handla om allt från att vara med på fritidsaktiviteter till att stödja brukaren med hushållssysslor, dusch och hygien. Vi söker sommarpersonal till fyra olika boenden och till fyra personlig assistansgrupper.

Personalen arbetar i team, så det är viktigt att man både kan samarbeta och arbeta självständigt. Arbetstiderna är både dag, kvällstid och helg. Vi har även nattbemanning.

Personalen på LSS-enheten
Vad är det bästa med att arbeta inom LSS?
Vi har ett flexibelt och omväxlande arbete. Det är givande och man får mycket tillbaka. Arbetet är olika från dag till dag, vi stödjer våra brukare med allt från omvårdnad till fritidsaktiviteter/arbete. Man känner sig uppskattad och värdefull.
Välkommen att bli en i gänget inom LSS!

Har du frågor är du välkommen att kontakta enhetschef Annika Andersson på telefon 0534-190 18 eller Christina Pettersson på telefon 0534-190 89!

Ansök här

Välkommen med din ansökan!