Observera att du befinner dig i nyhetsarkivet, och att denna nyhet kan vara inaktuell!

Välkommen att sommarjobba hos socialpsykiatrin, stödverksamheten i Ed!

Publicerad 2017-02-13

Välkommen till oss inom stödverksamheten i Dals Eds kommun och till att skaffa dig en bra erfarenhet och en fin upplevelse sommaren 2017.

Vi söker dig som är över 18 år, med eller utan utbildning, där personlig lämplighet är mycket viktigt! Bra är om du har utbildning till undersköterska (meriterande med inriktning psykiatri), skötare eller stödassistent och har du erfarenhet från tidigare jobb inom socialpsykiatri, daglig verksamhet eller liknande är det meriterande, men inget krav.

Att arbeta inom socialpsykiatrin innebär att stödja personer med psykisk funktionsnedsättning eller psykisk ohälsa. Det kan handla om allt från att stötta och motivera personen i en daglig sysselsättning till att stödja personen med hushållssysslor, struktur och hygien eller bara vara en del i en social samvaro.

Personalen arbetar i team, det är därför viktigt att man både kan samarbeta och arbeta självständigt. Arbetstiderna är både dagtid och helg. Du kan välja att arbeta hela eller delar av sommaren.

Har du frågor är du välkommen att kontakta enhetschef Sofia Larsson, 0534-19028

Cirkel av händer
Vad är det bästa med att arbeta inom stödverksamheten?
Det är roligt och intressant att jobba med människor. Det är givande att kunna lotsa till framsteg och framgång. Jag kan påverka och göra skillnad. Om det så bara är för en människa, så gör det skillnad.
Välkommen att bli en i gänget inom stödverksamheten!

Ansök här

Välkommen med din ansökan!