Hoppa till innehållet

Arbeta i äldreomsorgen

Dals-Eds kommun söker sommarvikarier hela eller delar av sommaren. Skaffa dig ett roligt sommarjobb och en god erfarenhet genom att arbeta med människor och få deras vardag att fungera.

Beatrice, Elin, Maud och Samuel arbetar alla inom älreomsorgen.
Vad är det bästa med att arbeta inom äldreomsorgen?
Fina möten med människor, tycker Beatrice. Elin uppskattar de äldres alla roliga historier från förr och människors levnadsberättelser och Maud håller med. Samuel upplever att de äldre är så tacksamma för det minsta lilla man hjälper dem med, som de inte längre klarar själva.
Kom och bli vår arbetskamrat på Hagalid i sommar!

Vi arbetar med individanpassad omsorg och de äldre som bor på vårt boende Hagalid, har alla olika stort behov av stöd. Det kan vara allt ifrån stöd i matsituationer, ta sina mediciner, hygien till sysselsättning som promenader, läsa, sjunga och lösa korsord.
Hagalid på FacebookFacebook logo

Vi söker främst personal med undersköterskeutbildning, men även outbildad personal är välkommen att söka. Du får en bra introduktion för att lära dig arbetet, ett fast schema, arbetskläder och trevliga arbetskamrater! Du behöver vara självständig, ha lätt att sammarbeta, engagerad och en hög social förmåga.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Vi rekryterar löpande!

Ansök här

Vill du veta mer, kontakta:

Anna-Maria Bonskog, Enhetschef Hagalids äldreboende
0534-19180
anna-maria.bonskog@dalsed.se

Ann-Sofie Erlandsson, Flexteamet
0534-19091

Vi söker även vikarier i fler verksamheter, bland annat inom hemtjänst, gruppbostäder för funktionshindrade, boendestöd samt personlig assistans. Då kan du arbeta som stödassistent, boendestödjare eller personlig assistent.Sidan uppdaterades 2017-12-19