Observera att du befinner dig i nyhetsarkivet, och att denna nyhet kan vara inaktuell!

Köp Dalslands historia av Dick Harrison till förmånligt pris!

Publicerad 2018-05-16

LADDA NER DET HÄR ERBJUDANDET SOM PDF HÄR

Den 30 augusti 2018 utkommer Dalslands historia av Dick Harrison.

Med ena foten i Sveriges rikshistoria och den andra i Dalsland bjuder en av våra mest färgstarka historieprofiler på en vindlande berättelse om bönder, borgare och kungar. Han tar oss med till de en gång så framgångsrika dalsländska järnbruken, de fantastiska kyrkointeriörerna i bondbarock, de uppslitande överhöghetsfejderna mellan norrmän och svenskar, ärtemarkshattarnas kortvariga blomstringstid och den litteratur som frodats på såväl bond- som herrgårdar.

Dalslands historia är berättad i kronologisk ordning och Dick Harrison har strävat efter att fokusera på aspekter av det historiska kulturlandskapet som ännu kan beskådas och upplevas, arv från det förflutna som är lättåtkomliga för alla som vill vandra vidare från läslampan ut i den dalsländska verkligheten.

Det finns två sätt att beställa:

  1. Mejla till forhandskop@dalslandshistoria.se och ange hur många böcker du vill köpa och om du vill hämta dem på utlämningsstället i din kommun eller få boken/böckerna hemskickade.
  2. Fyll i talongen på sista sidan i pdf:en och lägg den på brevlådan. Vi återkommer med faktura och information om hur du får din/dina bok/böcker.

Vi måste ha din beställning senast den 30 juni och betalning senast den 15 juli för att det låga förhandspriset ska gälla.

Dalslands historia ges ut efter ett initiativ av Dalslandskommunerna Bengtsfors, Dals-Ed, Färgelanda, Mellerud, Vänersborg och Åmål samt Dalslands Turist AB