Hoppa till innehållet
Observera att du befinner dig i nyhetsarkivet, och att detta är en arkiverad nyhet!

Sommarsimskola 2018

Platser och tid: Nybörjare: Badplatsen i Ed (Lilla Le) v 27 och 28 och badplatserna i Håbol, Nössemark och Töftedal v 29 och 30. En förutsättning är att det blir minst 3 anmälda deltagare på varje ställe. Målet är att man ska få vattenvana och lära sig simma.

Vi erbjuder också fortsättningsgrupper för dem som kan simma 25 meter, men vill lära sig t.ex. simma på djupt vatten, ryggsim, dykning, flytning mm. Målet är att man efter avslutad kurs ska klara läroplanens mål vid slutet av 5:e skolåret, dvs simma 200 m varav 50 på rygg och ha vattenvana.

Minimiålder: Fylla 6 år under 2018

Avgifter: Nybörjare och fortsättningsgrupp 200:-. Märkesprovtagning 100:-
(Prov för simborgar- , säkerhetsmärken och ”nybörjarmärken” gratis. För märket tillkommer förstås alltid en kostnad utom för simborgarmärket som är gratis i år för simskoledeltagare i vår kommun.)
Betalningsinfo skickas ut samtidigt med deltagarlistan.
Avgift för märkestagning samt märkena sker som tidigare till simlärarna.

Förskoleklass: Gratis för elever i förskoleklass. Detta år har vi fått ett statligt bidrag till elever i förskoleklass. Det ger möjlighet för kommunens barn födda 2011 och 2012 att gå på på gratis sommarsimskola!

Det blir nybörjarundervisning och märkesprovtagning på samtliga badplatser med prioritering av simundervisning för nybörjare. Tid för märkesprovtagning kommer i andra hand.
Vi återkommer med mer exakta tider efter anmälningstidens utgång. Simskolan omfattar10 tillfällen för nybörjare och fortsättningsgrupp, 2 veckor på varje plats

För att planera så effektivt som möjligt vill vi ha in anmälningar på talongen som finns på den här pdf:en från dem, som vill vara med i nybörjargrupperna eller fortsättningsgrupperna. Märkestagare anmäler sig vid simskolan. Skicka talongen senast måndag 29/5 till: Fritid & Kultur, Biblioteket, Box 52, 668 21 Ed.
OBS! Den som inte anmäler sig kan inte vara säker på att få en plats.

Förfrågningar: Fritid & Kultur Lena Edman, tel 190 68 lena.edman@dalsed.se

Med reservation för ev. ändringar.Sidan uppdaterades 2018-12-19