Observera att du befinner dig i nyhetsarkivet, och att denna nyhet kan vara inaktuell!

Webbseminarium om hur du skyddar viktig företagsinformation

Publicerad 2018-10-17

Hur skyddar du din viktigaste företagsinformation från att hamna i fel händer och orsaka skada i företaget? Den 26 oktober får du tips och kan ställa frågor till Polisen, Bolagsverket och MSB under ett livesänt webbseminarium på verksamt.se.


Ditt företag och du som företagare kan utsättas för brott när viktig företagsinformation hamnar i orätta händer, förstörs eller förvanskas. Vad behöver du vara extra uppmärksam på för att inte råka illa ut? Hur brukar du till exempel hantera lösenord och information om styrelseändringar?

Välkommen att delta i ett kostnadsfritt livesänt webbseminarium på verksamt.se där Polisen, Bolagsverket och MSB berättar om några av de vanligaste bedrägerierna som drabbar företag och hur du kan skydda dig. Hasse Aro lotsar oss genom seminariet med en van hand. Du kan också ställa dina egna frågor till panelen.

Tid och plats

Fredag 26 oktober kl. 09:00-09:45 (chatten öppen till kl. 10:30) på verksamt.se

Du kan sitta var du vill och titta på webbseminariet. Det enda du behöver är en internetuppkoppling och att du går in på verksamt.se. Det fungerar lika bra att titta oavsett om du använder dator, läsplatta eller mobil.

Skicka in dina frågor

Om du har frågor kan du skicka in dem i förväg när du anmäler dig eller så skriver du dem direkt i chatten under tiden sändningen pågår. För att skicka in dina frågor under livesändningen behöver du ha ett konto registrerat på Facebook.

Föranmäl dig genom att klicka HÄR senast den 24 oktober

Föranmälan är frivillig. Genom att föranmäla dig kan du skicka in dina frågor i förväg och får också en påminnelse innan webbseminariet börjar.

Välkommen!