Hoppa till innehållet
Observera att du befinner dig i nyhetsarkivet!

Fortsatta problem med ekonomisystemet

Publicerad 2019-12-20

Vi har fortsatt stora problem med vårt ekonomisystem som bland annat innebär förseningar och manuell hantering av våra fakturor under en period.
Störst påverkan i nuläget är det för er som har autogiro, eftersom problemet med ekonomisystemet kräver att ni själva betalar era fakturor via internetbanken, på banken eller kommunkontoret.

Betalningar för våra inkomna fakturor kommer vi nu under en period hantera manuellt så länge systemet ligger nere. Vi beklagar om detta på olika sätt orsakar bekymmer för våra leverantörer och kommuninvånare, men vi strävar efter att lösa detta så smidigt som möjligt.

Vi har skickat ut fakturor för månaden och dessa betalar ni som vanligt. Däremot för er som har autogiro så kommer inte detta att fungera som vanligt, utan ni behöver själva betala era fakturor, antingen via internetbanken, på banken eller vid besök på kommunkontoret.

Vi beklagar de olägenheter och merarbete detta innebär för er med autogiro men vi har tyvärr ingen annan möjlighet att lösa problemet.

Om ni har frågor, tveka inte att kontakta kommunens växel, 0534-19000 eller via mejl kommun@dalsed.se