Hoppa till innehållet
Observera att du befinner dig i nyhetsarkivet!

Stoppa mobbning i tid - Föreläsning för föräldrar 15 aug 18:00

Publicerad 2019-08-05

I vårt arbete för att stärka arbetet kring likabehandling, och motverka kränkningar, diskriminering och trakasserier, eller mobbning, har vi nu möjlighet att erbjuda dig som förälder (eller anställd i skolan) en föreläsning av en av Sveriges mest anlitade föreläsare kring dessa frågor, Lisbeth Pipping. Detta görs möjligt tack vare ett samarbete med Länsförsäkringar Älvsborg.

Lisbeth Pipping har mer än 20 års erfarenhet av att arbeta med och föreläsa om mobbning. Lisbeth är en mycket bokad och uppskattad föreläsare i skolans värld och har dessutom skrivit ett antal böcker i ämnena mobbning och utsatthet. Som Lisbeth skriver själv:

Varje vecka möter jag mobbning på de skolor jag föreläser på. Jag möter dem som är mobbade, de som mobbar och alla de barn som "bara" står och tittar på. I mötet med barn och unga får jag ta del av berättelser om utsatthet, ensamhet, utfrysning, kränkningar och mobbning. Jag möter modiga elever som vågar berätta. Ingen av alla de barn jag mött har sagt till mig att de vill mobba. Alla de barn och unga jag möter vill ha en mobbningsfri skola. Lyssna på barnen.

Datum och tid: 15/8 kl. 18.00 – 20.30
Vi har en kort paus ca 19.15
PLATS: Stallbacken
Om du har några frågor, kontakta: Camilla Wester 0534-19108

VÄLKOMMEN!