Observera att du befinner dig i nyhetsarkivet, och att denna nyhet kan vara inaktuell!

God jul och gott nytt år!

Publicerad 2020-12-22

Martin Carling
Martin Carling

Hej alla invånare i Dals-Eds kommun!

Nu närmar vi oss jul- och nyårshelgen med stormsteg. Som vi alla vet så behöver vi fira detta på ett annat sätt än vi kanske brukar. Smittspridningen är för närvarande omfattande och vi behöver alla anpassa både vardag och fest för att vi ska hålla distans till varandra.

Under hösten har situationen förvärrats när det gäller smittspridningen, även hos oss lokalt. Stora insatser och stora uppoffringar i hela samhället har gjorts, görs och kommer att behöva göras även fortsättningsvis av alla för att vi ska få ned smittspridningen.

Jag har stor respekt för de ansträngningar som smittan medför för både individer och samhälle. Men det känns ändå betryggande att bo just i Dals-Eds kommun där vi har gott om plats med fantastiska naturupplevelser utanför dörren och där vi under den här perioden visat stor omtanke om varandra och haft tillit till att var och kämpar och gör så gott man kan för att följa de råd och restriktioner som finns. Det gör mig hoppfull inför framtiden när vi går in i ett nytt år med nya utmaningar. Det gör mig också hoppfull att vi alla, med fortsatt hög efterlevnad av de restriktioner som finns, kan få tillfälle till lite ledighet och avkoppling någon gång under de stundande helgerna.

Jag vill på det här sättet tacka ALLA invånare och ALLA som verkar i kommunen och som med alla bidrag gör Dals-Eds kommun till vad den är. Det är vi tillsammans som är Dals-Ed.

Jag vill förstås också önska ALLA en god jul och ett gott nytt år. Ta hand om er själva och varandra.

Martin Carling
Kommunalråd