Observera att du befinner dig i nyhetsarkivet, och att denna nyhet kan vara inaktuell!

Klart med ny näringslivsutvecklare

Publicerad 2020-09-24

Agneta Johansson, Tommy Nerstrand och Martin Carling
fr.v. Agneta Johansson, Tommy Nerstrand och Martin Carling

Vi välkomnar Tommy Nerstrand som Näringslivsutvecklare i Dals-Eds kommun. Tommy är uppvuxen i Göteborg och bor sedan många år i Bengtsfors men "det var Skogsbruksgymnasiet i Ed som drog mig till Dalsland", berättar Tommy om sin bakgrund.

Tommy har tidigare bl a arbetat inom tidningsbranschen och har en 20-årig erfarenhet av att driva och utveckla egna företag inom flera branscher. Sedan 2017 har Tommy dessutom varit projektledare för Leaderprojektet “Lax i Vänern”. Tommy har en bred erfarenhet inom försäljning, marknadsföring, projektledning och företagande, bl a inom besöksnäring.

– Jag ser en stor potential i Dals-Ed och det blir ett spännande jobb att fortsätta och utveckla den positiva trenden i kommunens näringsliv. Jag brinner lite extra för lokala näringar och landsbygdsutveckling som skapar 'riktiga' jobb som går att leva på, säger Tommy Nerstrand inför tillträdandet.

– I Tommy får vi en mycket bra kraft som kan fortsätta arbetet med att utveckla Dals-Ed som den företagarvänliga kommunen, menar kommunalrådet Martin Carling, och Agneta Johansson, kommunchef, instämmer

Tommy tillträder tjänsten den 1 oktober och kommer att ersätta Annette Palmqvist, som övergår till annan verksamhet i eget företag.