Hoppa till innehållet
Observera att du befinner dig i nyhetsarkivet, och att detta är en arkiverad nyhet!

Klart med ny näringslivsutvecklare

Agneta Johansson, Tommy Nerstrand och Martin Carling
fr.v. Agneta Johansson, Tommy Nerstrand och Martin Carling

Vi välkomnar Tommy Nerstrand som Näringslivsutvecklare i Dals-Eds kommun. Tommy är uppvuxen i Göteborg och bor sedan många år i Bengtsfors men "det var Skogsbruksgymnasiet i Ed som drog mig till Dalsland", berättar Tommy om sin bakgrund.

Tommy har tidigare bl a arbetat inom tidningsbranschen och har en 20-årig erfarenhet av att driva och utveckla egna företag inom flera branscher. Sedan 2017 har Tommy dessutom varit projektledare för Leaderprojektet “Lax i Vänern”. Tommy har en bred erfarenhet inom försäljning, marknadsföring, projektledning och företagande, bl a inom besöksnäring.

– Jag ser en stor potential i Dals-Ed och det blir ett spännande jobb att fortsätta och utveckla den positiva trenden i kommunens näringsliv. Jag brinner lite extra för lokala näringar och landsbygdsutveckling som skapar 'riktiga' jobb som går att leva på, säger Tommy Nerstrand inför tillträdandet.

– I Tommy får vi en mycket bra kraft som kan fortsätta arbetet med att utveckla Dals-Ed som den företagarvänliga kommunen, menar kommunalrådet Martin Carling, och Agneta Johansson, kommunchef, instämmer

Tommy tillträder tjänsten den 1 oktober och kommer att ersätta Annette Palmqvist, som övergår till annan verksamhet i eget företag.Sidan uppdaterades 2020-12-22