Observera att du befinner dig i nyhetsarkivet, och att denna nyhet kan vara inaktuell!

Sommarsimskola 2020

Publicerad 2020-04-29

Platser och tid: Badplatsen i Ed (Lilla Le) v 27 och 28 och badplatserna i Töftedal, Nössemark och Håbol och v 29 och 30. Förutsättningen är att det är minst 3 anmälda deltagare på badplatsen.

Mål: Nybörjare: Målet är att få vattenvana och lära sig simma. Fortsättningsgrupp: för de som kan simma 25 meter, men vill lära sig t.ex. simma på djupt vatten, ryggsim, dykning, flytning mm. Målet är att klara läroplanens mål i årskurs 6, dvs simma 200 m varav 50 på rygg och ha vattenvana.

Minimiålder: Fylla 6 år under 2020

Avgifter: Nybörjare och fortsättningsgrupp 200:- Märkesprovtagning 100:-
(Prov för simborgar-, säkerhetsmärken och ”nybörjarmärken” gratis. För märket tillkommer förstås alltid en kostnad utom för simborgamärket som är gratis i år för simskoledeltagare i vår kommun.)
Uppgifter för betalning kommer samtidigt med deltagarlistan.
Avgift för märkestagning samt märkena sker som tidigare till simlärarna.
De kan ta kontanter och Swish.

Det blir nybörjarundervisning och märkesprovtagning på samtliga badplatser med prioritering av simundervisning för nybörjare, under förutsättning av minst 3 anmälda deltagare. (Tid för märkesprovtagning kommer i andra hand.)

För att planera så effektivt som möjligt vill vi ha in anmälningar på talongen som finns på den här pdf:en från dem, som vill vara med i nybörjargrupperna eller fortsättningsgrupperna. Märkestagare anmäler sig vid simskolan. Skicka talongen senast måndag 1/6 till: Fritid & Kultur, Biblioteket, Box 52, 668 21 Ed eller lena.edman@utb.dalsed.se.

OBS! Genom att anmäla er/ert barn till simskola godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt GDPR (dataskyddsförordningen) Detta sker enbart i syfte att skapa grupper på rätt nivå, kunna hantera betalningar, kunna kontakta anhörig vid behov

Förfrågningar: Fritid & Kultur Lena Edman, tel 190 68 lena.edman@utb.dalsed.se

Med reservation för ev. ändringar.