Observera att du befinner dig i nyhetsarkivet, och att denna nyhet kan vara inaktuell!

Ny rektor på Snörrumsskolan från 1 augusti

Publicerad 2022-06-27
Camilla Wester
Camilla Wester

Rektorsrekryteringen på Snörrumsskolan F-3 är nu klar. Camilla Wester, nuvarande biträdande rektor på Hagaskolan åk 4-9, tillträder tjänsten den 1 augusti.

Vad har du för förväntningar på ditt nya uppdrag?

- Med min bakgrund som biträdande rektor sedan 2018 på Hagaskolan har jag jobbat en del med övergripande frågor för hela grundskolan och ser fram mot att ytterligare stärka samsynen för hela grundskolan i Dals Eds kommun. Jag har jobbat nära rektor på Hagaskolan och vi ser att det fortsatta samarbetet kommer gynna och stärka såväl personal som elever men även oss själva i våra rektorsuppdrag. Jag ser mycket fram mot att starta på Snörrumsskolan i augusti!

Nuvarande tillförordnad rektor Anna Hansson fortsätter den 1 aug sitt ordinarie uppdrag som rektor för Fågelvägens förskola. Vi tackar Anna för hennes insatser denna termin. Anna har tillsammans med gott stöd av Elenor Olsson och övrig personal på Snörrumsskolan gjort en storartad insats och lett verksamheten väl under den period som rekrytering av ny rektor pågått.

Samtidigt önskar vi tidigare rektor Ing-Marie Arkteg Siljeblad lycka till i sitt nya uppdrag som specialpedagog på Utsiktens gy/gysärskola och i förskolan.

AnnHelen Adler Johannesson
Skolchef/Biträdande förvaltningschef