Observera att du befinner dig i nyhetsarkivet, och att denna nyhet kan vara inaktuell!

Välkommen på idémöte inför kulturveckan 2022 (17-25 sep)

Publicerad 2022-03-09
DEK kommunvapen

Torsdagen 31 mars 18.00 på Gamla Real

Nu har vi börjat ladda för den 11:e Kulturveckan i Dals-Ed. Trots pandemin så lyckades vi ju faktiskt arrangera kulturveckan både 2020 samt 2021.

Förhoppningsvis har vi ingen pandemi i september. Att det fungerat så bra under åren beror givetvis på allt idéellt arbete och entusiasm från er i föreningslivet samt alla enskilda som gjort sitt bästa för kulturveckan. Vi vill förstås att kommande kulturvecka ska bli minst lika bra. Mycket som redan fungerar bra kan med fördel köras i repris även detta år. Men ni kanske har lite nya tankar och idéer. Viktigt också att vi får höra kritiska synpunkter.

Vi bjuder därför in 2 personer från er förening/organisation till ett idémöte. Ni som inte varit med tidigare är också välkomna och presentera er idé.  Om ni har svårt att hinna till 18.00 så går det bra att komma senare. Vi räknar med att vara klara till 20.00.  Om ni vill delta på kulturveckan men hoppa över mötet den 31 mars så är det helt ok. Maila mig gärna i så fall  morgan.funevall@utb.dalsed.se

Vi bjuder på fika!

Lena Edman tel: 0534 19068 eller e-post lena.edman@utb.dalsed.se 

Senast den 24 mars behöver vi ha er anmälan till idémötet

Hälsningar från arbetsgruppen
Morgan Funevall
Anna Johansson
Erik Bäck
Jonas Olsson