Om Dals-Ed

Dals-Ed är platsen där vi i samverkan odlar den där goa känslan. I stort som smått, i vardag eller till fest försöker vi alltid hitta egna hemvävda samarbeten. Ska det göras något så gör vi det tillsammans. Vi tror att det blir bättre så. Särskilt stolta är vi över det samarbete mellan människor, företag och föreningar och den där goa känslan som evenemangen skapar.

För många är Dals-Ed Hometown, en plats man återvänder hem till, inte minst i samband med våra stora evenemang med stark tradition.

That hometown feeling skapar vi tillsammans. Anspråkslöst men med stort hjärta. Lite lantligt och rustikt. Alltid nära naturen och sjöarna.

För att vi tillsammans ska kunna hjälpas åt att fortsätta utveckla vår hometown och den där goa känslan, kan du här ta del av kommunikations- och marknadsföringsmaterial som vi alla kan använda utifrån olika områden och syften. Materialet som vi samlat här är en utgångspunkt som vi fortsätter att utveckla tillsammans efterhand och vi tar gärna emot förslag som kompletterar vår gemensamma bild av Dals-Ed.

Dals-Ed - just nu
Webbkamera med vy över Stora Le.
Kommunikationsmaterial
Ingen beskrivning tillgänglig.
Korta fakta om Dals-Ed
Ingen beskrivning tillgänglig.
Sidan uppdaterades 27 september 2023