Hoppa till innehållet

Evenemang

RSS
Evenemangsanmälan

Evenemang i Dals-Ed

lördag 27 oktober

Nordic Guitar Con

Lördagen den 27 oktober kommer Nordic Guitar Con genomföras för första gången. Dals-Ed blir värd för ett arrangemang som innehåller utställningar, försäljning, clinics och liveframträdanden av den svenska eliten inom gitarr och bas.

söndag 28 oktober 16:30

Christoffer Robin & Nalle Puh

Längd: 1 tim 44 min
Genre: Äventyr, Familj
Ålder: Från 7 år
Pris: 70 kronor
Christoffer Robin, den lilla pojken som en gång i tiden älskade att ge sig ut på äventyr i Sjumilaskogen, har blivit vuxen. Men han känner sig vilsen i vuxenvärlden och nu måste hans barndomsvänner, Nalle Puh, Nasse, Ior och Tiger, ge sig ut i vår värld för att hjälpa Christoffer Robin hitta tillbaka till den omtänksamme och lekfulle lille pojken som fortfarande finns inom honom.

söndag 28 oktober 19:00

Halloween

Längd: 1 tim 49 min
Genre: Skräck
Ålder: Från 15 år
Pris: 90 kronor
För sista gången konfronteras Laurie Strode med den maskerade figuren Michael Myers som jagat henne sedan hon med nöd och näppe undkom honom under Halloweennatten för fyra decennier sedan.

måndag 29 oktober 19:00

Venom

Längd: 1 tim 53 min
Genre: Action, Skräck, Sci-Fi
Ålder: Från 15 år
Pris: 90 kronor
Eddie har länge försökt avslöja den ökände grundaren av Life Foundation, geniet Carlton Drake – en besatthet som förstört hans karriär och förhållandet med flickvännen Anne Weying. När han undersöker ett av Drakes experiment, förenas utomjordingen Venom med Eddies kropp, och plötsligt har han otroliga superkrafter och förmågan att göra i stort sett vad han vill.

söndag 4 november 16:30

Halvdan Viking

Längd: 1 tim 31 min
Genre: Familj
Ålder: Från 7 år
Pris: Höstlovspris 50 kronor
Halvdan Viking är elva år och bor i Östbyn med smeden Björn efter att hans pappa gett sig av på plundringsfärd. Men Halvdan är ingen "riktig” viking. Han haltar, har dåligt självförtroende och saknar en vän.

söndag 4 november 19:00

Bohemian Rhapsody

Längd:  2 tim 14 min
Genre: Biografi, Drama, Musik
Ålder: Barntillåten
Pris: 90 kronor
Bohemian Rhapsody är en hyllning till Queen, deras musik och enastående sångare Freddie Mercury, som trotsade stereotyperna, rev upp konventionerna och blev en av världens mest älskade underhållare.

måndag 5 november 19:00

The Girl in the Spider's Web

Längd: ? tim ? min
Genre: Drama, Thriller
Ålder: Från 15 år
Pris: 90 kronor
Kultfiguren och huvudkaraktären från Stieg Larssons Milleniumserie, Lisbet Salander, återvänder till vita duken i Girl in the Spider’s Web baserad på succéromanen med samma namn ("Det som inte dödar oss" på svenska) av David Lagercrantz, för första gången filmatiserad.Sidan uppdaterades 2018-03-21
Glöm inte att kryssa i rutan ovan innan du klickar på "Skicka" (skydd mot spamrobotar)