Friluftslivets år 2021 - februari

Månadens tema: Inspiratör friluftsliv

Månadens tema är friluftslivsinspiratörer. Varje vecka kommer vi låta en av kommunens invånare med kärlek för friluftslivet ta över Visit Dals-Ed på Instagram och Facebook. På #inspiratörfriluftsliv kan du hitta inspiratörer från hela Sverige. Låt dig inspireras!;

Kanske vill även du inspirera till friluftsliv? Använd gärna #inspiratörfriluftsliv och #visitdalsed. Om du dessutom lägger till #inspiratördalsed och har ett öppet konto så är du automatiskt med och tävlar i utlottningen av en mössa och tube.
Läs mer på kommunens instagramkonto.

Inspiratör vecka 8

Veckans inspiratör som tar över @visitdalsed är Nicklas Odh. Nicklas är en van friluftsmänniska som det senaste året inspirerat med sitt initiativ #timmertjärnskaffe på Facebook och Instagram

Vinterbild på Nicklas Odh
Nicklas Odh

Inspiratör vecka 7

Veckans inspiratör är Henrik Nyström som på @visitdalsed på Instagram och Facebook inspirerar er till nya friska äventyr.

Henrik Nyström springer
Henrik Nyström

Inspiratör vecka 6

Veckans inspiratör är Josefine Vogler som på @visitdalsed på Instagram och Facebook inspirerar er till platser att besöka i vår vilda, vackra kommun.

Josefine Vogler vid en sjö
Josefine Vogler

Månadens inspiration

Februari 2021 bjuder på fantastiskt vinterväder, och har gjort Edsbornas mångåriga dröm om en sammanhängande strandpromenad runt hela Lilla Le möjlig. Ta chansen nu när vi har fått en plogad bana runt hela sjön! Du kan promenera, stavgå eller åka skridskor. Om du promenerar, glöm inte broddarna!

Evenemang i februari

Sidan uppdaterades 29 maj 2023